ШАНОВНИЙ ВІДВІДУВАЧ САЙТУ ПРОСЬБА ПРОДИВИТИСЬ РЕКЛАМУ В ПРАВІЙ КОЛОНЦІ САЙТУ "ОПЛАЧЕННАЯ РЕКЛАМА".
Головна Головна Головна

село Тростянець



<a href="http://instaforex.com/ru/forex_bonus.php?x=DMCK">InstaForex</a>


<a href="https://my.teletrade-dj.com/agent.html?agent=455089">InstaForex</a>


«Анекдоти з України» - Нові та найкращі анекдоти української мережі
Головна » 2011 » Лютий » 14 » Тернополяни їстимуть білоруське масло
12:00
Тернополяни їстимуть білоруське масло
 Україна домовилася з Білоруссю про ввезення в країну 15 тис. тонн вершкового масла, щоб втримати ціни.

 З метою попередження цінових стрибків України домовилася з Білоруссю про ввезення в країну в найближчі місяці 15 тис. тонн вершкового масла. Про це  повідомив перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов.

 За його словами, також програмою інвестування, програмою розвитку агропромислового комплексу передбачені кроки з відновлення молочного поголів'я.

Крім того, вказав Копилов, вживаються заходи для відновлення запасів цукру.

"У питаннях цін важливо працювати на попередження. Робляться всі необхідні кроки для відновлення запасів цукру. Він буде в достатку, за тією ціною, яка є. Близько 270 тис. тонн цукру-сирцю буде ввезено в межах тарифної квоти. Ведуться переговори про фрахті, про закупівлі ", - сказав він.

У той же час заступник міністра підкреслив, що доходи українців повинні бути на відповідному рівні, щоб не залежати від коливань цін на зовнішньому ринку. "Доходи громадян повинні бути такими, щоб вони могли жити в достатку і щасливо в нашій країні. Незалежно від коливань на зовнішньому ринку. Це завдання здійсненне в тому випадку, якщо ми будемо високопродуктивно трудитися, виробляючи затребувану на ринку продукцію", - підсумував Копилов.

За матеріалами ТСН
Переглядів: 256 | Додав: Tasic | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя / Логин
Email
 
Бережани

Бесплатная раскрутка

http://www.nter.net.ua


измерьте скорость интернета
Рейтинг@Mail.ru
Проверить ТИЦ и PR

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ДЯКУЮ ВСІМ ХТО ДИВИВСЯ ЦЕЙ САЙТ, ЗАХОДЬТЕ ЩЕ © Тарас Жак, 2010-2012